Legion Pro Wrestling
Legion Pro Wrestling Forum Ogłoszenia Oficjalny trailer LPW Ascension

Oficjalny trailer LPW Ascension

Oficjalny trailer LPW Ascension

195
22.06.2026, 14:15
Zapraszam do oglądania i oceniania. Jest to moje 1 zmontowane video od dawana nie hejtujcie za mocno Big Grin 

[Obrazek: a4578aa15d55c.png]
Rob McŁowicz

Streak: 2-0-2
Last Match: Axel Blaze def. Rob McŁowicz
Achievements:

[Obrazek: cEjDAaW.png]
Silas Crowe

Streak: 2-0-0
Last Match: Silas Crowe def. Jeff Brown
Achievements:
Odpowiedz
Ryse
Head Admin
22.06.2026, 14:15 #1
Zapraszam do oglądania i oceniania. Jest to moje 1 zmontowane video od dawana nie hejtujcie za mocno Big Grin 

[Obrazek: a4578aa15d55c.png]
Rob McŁowicz

Streak: 2-0-2
Last Match: Axel Blaze def. Rob McŁowicz
Achievements:

[Obrazek: cEjDAaW.png]
Silas Crowe

Streak: 2-0-0
Last Match: Silas Crowe def. Jeff Brown
Achievements:
Odpowiedz
22.06.2026, 18:05
Przyznam, że buduje to klimat całego PPV i finałów turnieju! Oczywiście w niektórych momentach podczas oglądania tego video miałem takie "cooo tu się dzieje", jak na przykład w końcówce, kiedy LPW World Championship faluje XD Ogólnie widać, gdzie trochę zabrakło bardziej rozbudowanej animacji, aby obraz był jeszcze pełniejszy, ale całościowo wygląda to naprawdę solidnie i ciekawie!

[Obrazek: a358734566f10.png]

Kenneth Riddle
Streak: 4-0-1
Last Match: Kenneth Riddle def. Axel Blaze via DQ
(LPW Colosseum #5)
Achievements:
Odpowiedz
FoTi
Colosseum
22.06.2026, 18:05 #2
Przyznam, że buduje to klimat całego PPV i finałów turnieju! Oczywiście w niektórych momentach podczas oglądania tego video miałem takie "cooo tu się dzieje", jak na przykład w końcówce, kiedy LPW World Championship faluje XD Ogólnie widać, gdzie trochę zabrakło bardziej rozbudowanej animacji, aby obraz był jeszcze pełniejszy, ale całościowo wygląda to naprawdę solidnie i ciekawie!

[Obrazek: a358734566f10.png]

Kenneth Riddle
Streak: 4-0-1
Last Match: Kenneth Riddle def. Axel Blaze via DQ
(LPW Colosseum #5)
Achievements:
Odpowiedz
22.06.2026, 18:23
Przede wszystkim zajebisty plus za pomysł, motywem przewodnim gali Ascencion jest turniej o pas i Fantastyczna Czwórka, która się do niego dostała, więc nie dziwota że filmik promocyjny oparł się w zasadzie w większości na tym. Mnie nurtuje bardziej inna kwestia - czy właśnie ujrzeliśmy oficjalny poster LPW? Czy taki jego zarys? Bo przyznam szczerze, że chętnie ujrzałbym poster w tej wersji, ale jednak z faktyczną czwórką, która się dostała do tej walki, a nie z zarysem postaci jakby nie zostały jeszcze odblokowane w grze xD. Świetna robota, Rysiu, propsuje i polecam allegrowicza!

Chicago, LPW Ascencion 05.07.2026 r. - Niekoloryzowane, Eliasowane.
[Obrazek: hL53oWa.png]
Odpowiedz
Michał
Zawodowiec
22.06.2026, 18:23 #3
Przede wszystkim zajebisty plus za pomysł, motywem przewodnim gali Ascencion jest turniej o pas i Fantastyczna Czwórka, która się do niego dostała, więc nie dziwota że filmik promocyjny oparł się w zasadzie w większości na tym. Mnie nurtuje bardziej inna kwestia - czy właśnie ujrzeliśmy oficjalny poster LPW? Czy taki jego zarys? Bo przyznam szczerze, że chętnie ujrzałbym poster w tej wersji, ale jednak z faktyczną czwórką, która się dostała do tej walki, a nie z zarysem postaci jakby nie zostały jeszcze odblokowane w grze xD. Świetna robota, Rysiu, propsuje i polecam allegrowicza!

Chicago, LPW Ascencion 05.07.2026 r. - Niekoloryzowane, Eliasowane.
[Obrazek: hL53oWa.png]
Odpowiedz
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości