Jak można tak zjebać celebrację mistrzyni kobiet? No kurde, przecież to nie ma sensu. Chelsea Green na Summersl zdobyła tymczasowy główny tytuł kobiet w Ladder Matchu (i bardzo dobrze, o jest naprawdę utalentowaną zawodniczką, w normalnej federacji już dawno byłaby wyżej, przynajmniej według mnie). Na SmackDown za to dostała krótką celebrację i Tag team match. Drużyna z mistrzynią to przegrała, to tam nie ma większego znaczenia, ale przypięta została sama mistrzyni, a jeszcze ta zjebana Nia Jax wznosi pas ponad głowę. Swoją drogą, jak można nadal pushować zawodniczkę, która robi tyle botchy, tyle kontuzji powoduje, że walka z nią jest bardzo niebezpieczna. Ta rodzina Anoa’i się panoszy w tym WWE jak tylko może. No ale wracając, zakopywanie mistrzyni kobiet na tygodniówce to przecież głupota. To tak jakby w przypadku naszego forum komuś znudziła się gra i trzeba by było zdjąć pas z mistrza. Ale tutaj mamy do czynienia z prawdziwym człowiekiem, który się stara i jest świetną wrestlerką. Nie rozumiem tego, ale ostatnio mało co rozumiem co jest związane z WWE. Sorry za ten wywód, ale musiałem z siebie to gdzieś wyrzucić XD
Edit: no i dzisiaj wyszła informacja o złamanym oczodole ze strony Chelsea Green. Nie wiem czy w bezpośrednim jej starcu z Jax, ale w ogóle nie jestem w szoku.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2026, 08:21 przez
Zimny.
Wrestler:
Derek Halloway
Achievements:
- LPW Eternal Champion (1 time, current) (1+ day; 0 defenses
Last Match:
Elysium #2: Derek Halloway & Mike F’N Brutal vs Zack Sabre Jr. & Edgar Dickinson - No contest