Legion Pro Wrestling
Legion Pro Wrestling Off-Top Sport Siatkówka

Siatkówka

Siatkówka

195
10.06.2026, 08:02
Czy mamy na forum fanów sportu w którym w miarę regularnie osiągamy sukcesy? Ja osobiście chodzę na mecze Skry Bełchatów, a także śledzę losy reprezentacji. Właśnie rozpoczął się pierwszy turniej w ramach tegorocznej Ligi Narodów więc zapraszam do komentowania.

[Obrazek: a4578aa15d55c.png]
Rob McŁowicz

Streak: 2-0-2
Last Match: Axel Blaze def. Rob McŁowicz
Achievements:

[Obrazek: cEjDAaW.png]
Silas Crowe

Streak: 2-0-0
Last Match: Silas Crowe def. Jeff Brown
Achievements:
Odpowiedz
Ryse
Head Admin
10.06.2026, 08:02 #1
Czy mamy na forum fanów sportu w którym w miarę regularnie osiągamy sukcesy? Ja osobiście chodzę na mecze Skry Bełchatów, a także śledzę losy reprezentacji. Właśnie rozpoczął się pierwszy turniej w ramach tegorocznej Ligi Narodów więc zapraszam do komentowania.

[Obrazek: a4578aa15d55c.png]
Rob McŁowicz

Streak: 2-0-2
Last Match: Axel Blaze def. Rob McŁowicz
Achievements:

[Obrazek: cEjDAaW.png]
Silas Crowe

Streak: 2-0-0
Last Match: Silas Crowe def. Jeff Brown
Achievements:
Odpowiedz
10.06.2026, 18:35
Kolejny sportowy wątek na forum i ponownie się odzywam XD Siatkówkę reprezentacyjną śledzę odkąd pamiętam, a moja żona trochę mnie wkręciła także w klubową. Niestety na mecze ligowe jeszcze nie zawitaliśmy ani razu, ale trzy lub cztery razy mieliśmy okazję być na kadrze - ostatni raz w Spodku na towarzyskim meczu z Ukrainą. Ta Liga Narodów trochę taka bez emocji dla mnie, głównie przez powołania, w których brakuje wyraźnie zawodników z pierwszego garnituru. Wiadomo, taki sezon, poza Ligą Narodów wiele się nie dzieje i wszyscy skupiają się bardziej na kolejnych "ważnych" turniejach.

[Obrazek: a358734566f10.png]

Kenneth Riddle
Streak: 4-0-1
Last Match: Kenneth Riddle def. Axel Blaze via DQ
(LPW Colosseum #5)
Achievements:
Odpowiedz
FoTi
Colosseum
10.06.2026, 18:35 #2
Kolejny sportowy wątek na forum i ponownie się odzywam XD Siatkówkę reprezentacyjną śledzę odkąd pamiętam, a moja żona trochę mnie wkręciła także w klubową. Niestety na mecze ligowe jeszcze nie zawitaliśmy ani razu, ale trzy lub cztery razy mieliśmy okazję być na kadrze - ostatni raz w Spodku na towarzyskim meczu z Ukrainą. Ta Liga Narodów trochę taka bez emocji dla mnie, głównie przez powołania, w których brakuje wyraźnie zawodników z pierwszego garnituru. Wiadomo, taki sezon, poza Ligą Narodów wiele się nie dzieje i wszyscy skupiają się bardziej na kolejnych "ważnych" turniejach.

[Obrazek: a358734566f10.png]

Kenneth Riddle
Streak: 4-0-1
Last Match: Kenneth Riddle def. Axel Blaze via DQ
(LPW Colosseum #5)
Achievements:
Odpowiedz
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości